pátek 28. července 2006

Fotbalové jubileum


1000. zápas Pavla Pilaře za Převýšov 

Převýšov - Opravdu nevšední duel byl k vidění na zdejším fotbalovém hřišti. V rámci utkání Pilař tým 1000 Převýšov vers. SK Převýšov B sehrál Pavel Pilař svůj jubilejní 1000. zápas v barvách Převýšova. O výjimečnosti tohoto setkání svědčí fakt, že v "Pilař týmu 1000 Převýšov" nastoupila hned celá jedenáctka Pilařů (!). Na neopakovatelné setkání, kde po fotbalovém menu následovalo posezení, občerstvení a taneček, budou v Převýšově všichni ještě hodně dlouho vzpomínat.


Pilař tým 1000 - SK Převýšov B 11:1 (3:0).

Pavel Pilař postavil svoji slávistickou jedenáctku, složenou ze samých Pilařů a navíc čtyř hostů, kteří střídali, vždy» dědovi Pilařovi je už 70 let. Tým oslavence nastoupil v "sešívaných" dresech, nechyběl slavnostní nástup ani projev a přes špatné chladné počasí přišla stovka diváků. Zápas byl sice exhibicí, ale o to tentokráte vůbec nešlo.


Branky: Pilař Ivan 3, Pilař Martin 3, Pilař Václav ml. 3, Pilař Pavel st., Ilič - Matouš.


Sestavy - Pilař tým 1000: Pilař Václav st. - Pilař Jaroslav, Pilař Pavel st., Pilař Petr st., Pilař Radek - Pilař Josef ml., Pilař Petr ml., Pilař Pavel ml., Pilař Ivan - Pilař Martin, Pilař Václav ml.; střídali: Pilař Josef st., Jarkovský, Kunc, Drahorád, Ilič. SK Převýšov B: Kysilka - Rejl, Vaněk, Hansl, Hanuš - Vaníček, Sejkora, Steklý, Bazger - Ježek, Grigel; střídali Černý a Matouš. Zápas řídil sudí Lukáš Vaníček z Převýšova.